Kundservice

Hur kan vi hjälpa dig?

Ring oss gärna eller skicka ett email om du vill veta mer om våra produkter och tjänster, eller har några frågor. Vänligen ange vilken produkt du är intresserad av. Nedan hittar du viktig köpinformation.

Vår integritetspolicy och cookie-policy hittar du här.

  • Priserna hos ACT Medical AB är i svenska kronor, inklusive svensk moms (f.n 25%). Bekräftelse och eventuell restnotering sker med e-post och köparen åtar sig då att bevaka sin e-post. Förskottsbetalning kan förekomma för ny kund eller större belopp. Fraktkostnad tillkommer.
  • Företrädelsevis sker beställning genom beställningsportalen via hemsidan.
  • Det är även möjligt att beställa genom att skicka e-post till: order@actmedical.se. Glöm då inte att ange information om önskade varor, namn, adress, telefonnummer samt om leverans- och fakturaadress är samma.
  • Det går också bra att skicka beställningar med vanlig post. Postadressen är ACT Medical AB, Flitiga Lisas väg 14, 722 46 Västerås. Glöm inte att ange information om önskade varor, namn, adress, telefonnummer samt om leverans- och fakturaadress är samma.


*Vi reserverar oss för eventuella förändringar gällande produktens pris eller utseende.

För att handla hos oss måste du vara över 18 år, inte stå under förmyndarskap och vara bosatt i Sverige. Vi förbehåller oss rätten att i enskilda fall neka eller ändra en beställning (exempelvis om felaktiga personuppgifter har uppgetts).

  • Vi packar vanligtvis våra ordrar inom 8–10 arbetsdagar med reservation för att någon produkt kan vara tillfälligt slut i lager, att det kan bli förseningar hos fraktbolagen osv.
  • Mindre/lättare varor kan vi skicka som varubrev. Det som skickas som varubrev beräknas gå in i en brevlåda. Är det större/skrymmande eller dyrare varor skickas det som paket, frakten för leverans till utlämningsställe.
  • Observera att skrymmande varor har annan frakt. Kontakta oss gärna på info@actmedical.se för mer information.

Vi kan arrangera för betalning via e-faktura för verksamheter som behöver det.

Köparen har rätt att inom 14 dagar från mottagandet ångra sitt köp. Kostnaden för returfrakten står köparen själv för. Vid retur kräver vi att varan är oanvänd och obruten i sin originalförpackning samt återsändes tillsammans med ursprungliga orderhandlingar. Köparen får inte returnera varor mot postförskott eller efterkrav. Sådana leveranser löses inte ut av oss. Vi vill även påpeka att vid transport till oss ansvarar köparen för att varan når oss i oskadat skick. Hygienprodukter som exempelvis sätesskydd och skyddsöverdrag kan endast returneras i obruten originalförpackning. Ånger- och returrätten gäller inte för produkter med bruten försegling, som har förseglats av hygienskäl.

Vid felaktig leverans, dvs leverans av fel vara, fel antal, skadad vara eller bristfällig vara ska köparen omgående kontakta ACT Medical AB via info@actmedical.se för reklamation. För synliga transportskador ska anmärkningar omedelbart anmälas (allra helst redan vid mottagandet). Vid andra typer av transportskador ska anmärkningar framställas till transportbolaget inom 3 dagar efter mottagandet.

Returer av varor/paket skickas till: ACT Medical AB, Flitiga Lisas väg 14, 722 46 Västerås.